Lid worden

Over de KLM

Lange kinderen
In dit speciale onderdeel voor lange kinderen vind je handige informatie en leuke onderwerpen die te maken hebben met lang zijn. Sommige dingen staan ook op het gedeelte voor volwassenen, maar hier leest het allemaal net even prettiger als je nog niet zo oud bent.

Hoezo dan?
Als je lang bent als kind (of nog veel langer wordt), dan is dat anders dan wanneer je net zo lang bent als je leeftijdsgenoten. Misschien kijken kinderen tegen je op. Of misschien word je wel gepest omdat je lang bent. Vooral als je het enige lange kind bent in de klas, dan val je in ieder geval op. Hoe kun je daar mee omgaan? Ook daar kun je wat over vinden op ons kindergedeelte, bijvoorbeeld bij de ervaringen van anderen.

De KLM?
Nee, de KLM van deze site is niet dezelfde als die van de vliegtuigen. Wij zijn de Klub Lange Mensen. Een grapje dus over een probleem voor de meeste lange kinderen: in een vliegtuig heb je bijna altijd te weinig beenruimte… De Klub Lange Mensen bestaat al bijna 60 jaar! Wat de KLM allemaal doet? Lees hieronder snel verder!

Informatie
Je vindt bij ons veel informatie over lang zijn. Zoals over ziektes die zorgen dat je lang wordt, of over hoe je handig gebruik kunt maken van je lang zijn! Want lang zijn heeft nadelen maar ook een heleboel voordelen. Als je zelf tips hebt kun je die naar ons mailen. Dan plaatsen wij ze op deze website.

We doen wat voor je!
Als je lang bent of als je later heel lang gaat worden, kun je lid worden van onze Klub. Wanneer je lid bent dan gaan wij ook echt voor je aan het werk. Om meer ruimte te krijgen in vliegtuigen of bussen bijvoorbeeld. Of om hogere deuropeningen te krijgen in huizen en winkels. Want wie wil er nou de hele tijd zijn hoofd stoten?

Leuke dingen
We organiseren ook hele leuke dingen. Bijvoorbeeld weekenden met lange kinderen. Of theatervoorstellingen (met genoeg beenruimte natuurlijk) of andere leuke uitjes. Zo leer je andere lange kinderen kennen. En wie weet heb je er straks nieuwe vrienden bij. Hoeft natuurlijk niet maar het kán wel.