Lid worden

XLLL nummer 1 van 2013 is uit!

14 maart 2013

De eerste XLLL van 2013 is uit! Met Robbertjan Roet als nieuwe hoofdredacteur. Vanaf vandaag wordt het clubblad bij alle leden bezorgt. Als jeugdlid kun je het magazine vanaf dit weekend bekijken en downloaden op deze pagina van de website. 

Al op pagina 6 wordt het tweede GROOTS KLM weekend aangekondigd, wat dit jaar plaats vindt van 28 t/m 30 juni in Drenthe. Ga jij mee? Op dit weekend is namelijk iedereen welkom, van jong tot oud. Sinds vandaag kun je je inschrijven voor dit weekend, op de activiteitenpagina

Natuurlijk wordt in het blad ook aandacht besteed aan de nieuwjaarsborrel van 20 janauri. Op deze dag brachten we een bezoek aan het Eftelingtheater waar we uitgenodigd waren voor de voorstelling 'Sprookjesboom de musical: een gi-ga-gantisch avontuur!  Tessa schreef een mooi verslag over de musical en het sneeuwballengevecht wat daarop volgde! 

Tot slot kan je in dit nummer het artikel van de Panorama teruglezen. Het mannenblad Panaroma was in november te gast op de jaardag van de KLM.  Ze interviewde Carlo en zette hem samen met Laurens op de foto. Ook Nina is op een mooie foto te zien, naast het interview met haar moeder. Veel redenen om het blad zo snel mogelijk te lezen!