Lid worden

Werkgroep lange kinderen verzamelt ervaringen

16 december 2013

De werkgroep lange kinderen gaat de komende maanden hard aan de slag met het verzamelen van ervaringen van lange kinderen en volwassenen. Zoals besproken op de KLM jaardag van oktober 2013 draagt de werkgroep graag bij aan de informatievoorziening voor lange mensen. Onder leiding van Saskia en Tessa zullen de verzamelde ervaringen samen met een kort interview en foto’s gebundeld worden tot een een gids. Deze ervaringengids komt online beschikbaar voor leden van de Klub Lange Mensen.

We gaan er vanuit dat de gids straks zeer uiteenlopende ervaringen bevat met een positieve insteek. Zo zullen er volwassenen en kinderen aan het woord komen die er bewust voor gekozen hebben zich niet te laten behandelen voor hun lengte. Maar uiteraard zijn er ook velen die wel voor een medische behandeling hebben gekozen. Hoe kijken zij daarop terug? En hoe beleven lange ouders de groei van hun van hun lange kinderen? Loopt hun gezin nu (letterlijk) tegen dezelfde problemen aan als zij vroeger deden?

Tot slot hopen we ervaringen te belichten van mensen die in het dagelijks leven hun lengte op een special manier benutten. Denk aan topsporters en entertainers die zonder hun lengte niet zo succesvol zouden zijn. De ervaringen die nu beschikbaar zijn op deze website zullen in uitgebreide vorm worden opgenomen in de gids.

Wil jij jouw bijzondere verhaal delen met leden van de Klub Lange Mensen? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail met alvast een kort verhaal naar kinderen@klublangemensen.nl.