Lid worden

Nieuwe website Klub Lange Mensen live!

20 januari 2013

Op zondagmiddag 20 januari is, tijdens de nieuwjaarsborrel, de nieuwe website van de KLM gepresenteerd. De website bestaat uit een algemeen deel (speciaal voor volwassenen) én een Lange Kinderen deel (speciaal voor jongere langerds). Dit betekent dat de oude lange kinderen website, die bestond sinds 2010 nu niet meer gebruikt wordt. De nieuwe Lange Kinderen website is nu één geheel met de website voor volwassen en bevat uitgebreide informatie over groeien, groeiremming en de KLM. Ook zijn er nieuwe ervaringen van lange kinderen te lezen, zijn alle nieuwtjes rondom lang zijn te volgen via 'Newz' en 'In het Newz' en kun je je aanmelden voor onze speciale Lange Kinderen Newzbrief! 

De nieuwe website is ontwikkeld door PixelDeluxe Interaction Design. De komende paar weken zullen we de laatste dingen afronden om te zorgen dat alle pagina's goed werken. Het kan dus zijn dat je nu dingen tegenkomt die nog niet helemaal af zijn. De website wordt onderhouden door het webteam, onder leiding van René Lochtmans. Ook Saskia Molema en Piet Molema zijn onderdeel van deze werkgroep. Je kan het webteam bereiken per e-mail voor vragen of opmerkingen.  

Inloggen

Over een tijdje zullen alle leden van de Klub Lange Mensen kunnen inloggen op de website om te kunnen genieten van vele extra's. Zo kunnen leden bijvoorbeeld fotoalbum bekijken, het clubmagzine XLLL online teruglezen, zich aanmelden voor activiteiten, document downloaden, en specials en gidsen inzien. Ben jij jeugdid van deKLM en wil je binnenkort kunnen inloggen? Vul dan zo snel mogelijk dit formulier in om de nieuwe website en al haar mogelijkheden te ontdekken. Als je ouders lid zijn van de KLM, moeten ze ook dit formulier invullen om binnenkort te kunnen inloggen. 

Social Media

De nieuwe website staat op allerlei manieren in verbinding met onze social media zoals Facebook en Twitter. Zo kun je pagina's 'Liken' en 'tweeten' maar ook de KLM volgen op Facebook en Twitter. Alle ontwikkelingen rondom de Lange Kinderen website en activiteiten zijn te volgen via een speciale Lange Kinderen Twitter @LK_KLM