Lid worden

Koningin Maxima heeft grote voeten

22 juli 2013

Ben jij een meisje en heb je een grote schoenmaat? Dan heb je misschien even grote voeten als Koningin Maxima. Maxima heeft schoenmaat 42, en dat is voor een vrouw uit Argentinië groot. Zeker wanneer je bedenkt dat Maxima maar 1,78 meter is. 

Omdat Maxima grote voeten heeft en niet in iedere winkel schoenen kan kopen laat ze haar schoenen soms speciaal voor haar ontwerpen. Maar ondanks dat heeft Maxima geen moeite met het verzamelen van veel schoenen. Ze heeft er al 260! Het klinkt misschien gek, maar andere koninginnen hebben er nog veel meer! Maxima staat erom bekend dat ze schoenen vaker dan één keer aan doet, en daarom minder schoenen in haar kast heeft staan 

Volgens blogs op internet heeft Maxima het liefst schoenen in de kleuren wit, nude en bruin. Ook draagt ze vaak zwarte en blauwe schoenen. Geel lijkt ze het minst mooi te vinden. De koningin koos, toen ze net in Nederland woonde, vaak voor schoenen met een bandje, maar nu draagt ze vaak schoenen zonder. Naast hakken heeft Maxima veel laarzen en ballerina's.