Lid worden

Girlz! zoekt lange meid (15-18 jaar)

07 juli 2014

Meidenblad Girlz! besteedt opnieuw aandacht aan lang zijn! Dit keer is het magazine op zoek naar één lange meid van 15, 16, 17 of 18 jaar die een groeiremmende operatie bij haar knieën (epifysiodese) heeft gehad.

Patricia Groot, redactrice van de Girlz, wil graag een lang meisje interviewen over haar ervaringen met deze operatie. Bij het interview worden foto's geplaatst, die gemaakt worden door een professionele fotograaf! Het interview en de fotoshoot vinden plaats in de maand juli. Wanneer je uitgekozen wordt voor het artikel zal Patricia met jou een geschikte datum plannen.

Lijkt het jou supergaaf om in de Girlz te komen, heb jij een groeiremmende operatie gehad en ben je tussen de 15 en 18 jaar? Geef je dan zo snel mogelijk op , door een e-mail te sturen naar langekinderen@klublangemensen.nl. Vergeet in de e-mail niet je naam, leeftijd en telefoonnummer te vermelden.

Patricia interviewde eerder lange meiden Maartje, Miriam en Juliëtte. Dit superleuke en positieve artikel stond in de Girlz! van maart 2014. Hier lees je daar iets meer over. Deze interviews staan ook in de volgende XLLL, het magazine van de Klub Lange Mensen.