Lid worden

Fotoalbum Lang.UITdag online

21 maart 2013

Het eerste fotoalbum staat online op onze nieuwe website, namelijk het album van de Lang.UITdag! Maar liefst 25 kinderen en 31 volwassenen deden mee aan deze superleuke activiteitendag van de Klub Lange Mensen. Fotograaf Wim Steijven (bekend van dit fotografieproject) en andere KLM-leden zoals Piet Molema, Robbertjan Roet en Pien Admiraal maakten leuke en mooie foto's in Zeewolde. In de online slideshow kun je op dit moment 87 foto's bekijken en downloaden. 

Het album is alleen te bekijken wanneer je ingelogd bent op onze website. Om de slideshow te bekijken moet je eerst inloggen op de algemene website. Op die homepage zie je vervolgens rechtsbovenin de witte knop inloggen. Wanneer je hierop klikt en bent ingelogd, verschijnt in het menu van de activiteitenpagina links een nieuwe pagina. Namelijk de pagina 'fotoalbums'. Hier is het album van de Lang.UITdag te bekijken.

Ben jij wel lid van de Klub Lange Mensen, maar heb je nog geen inlogaccount voor deze website? Vul dan hier je gegevens in, dan maakt het webteam zo snel mogelijk een account voor je aan. Na het invullen ontvang je een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe je voor het eerst kan inloggen. Het kan natuurlijk zijn dat jouw vader of moeder al een account heeft aangemaakt op de website, vraag dit dus eerst even bij hun na.

Heb je vragen over de website en het inloggen? Stuur dan een e-mail naar webteam@klublangemensen.nl