Lid worden

Andere Maten Beurs bezocht door Joyce

19 april 2013

Joyce, 17 jaar en 1.96m lang bracht vandaag een bezoek aan de Andere Maten Beurs in Hardenberg en vertelt hierover: 

"Vandaag ben ik samen met mijn moeder naar de Andere Maten beurs in Hardenberg geweest. Met mijn 1.96m kon ik eindelijk weer eens mensen recht in hun ogen kijken. Bij binnenkomst was de modeshow al begonnen, dus eerst hebben we daar een kijkje genomen. Vier lange dames showden kleding van verschillende winkels voor lange meiden en vrouwen en zes dames lieten kleding zien voor een maatje meer. Het was erg leuk om te zien en toen de modeshow af was gelopen, hebben we een kijkje genomen op de beurs.

Er was vooral veel voor vrouwen: vrolijke zomerbroeken en bloesjes met bloemenprintjes. Zelf heb ik nog een mooie lange spijkerbroek gekocht. Fijn om eens broeken aan te passen die niet te kort zijn, maar gewoon precies goed.  Ook waren er stands met sierraden en tassen en één waar je foto’s kunt laten maken. Ik vond het leuk om eens mensen van mijn lengte te zien en ik hoop dat er tijdens de volgende editie nog meer stands voor lange mensen zullen zijn. Ondanks dat de grote maten (XXL) meer vertegenwoordigd waren dan de lange maten (XXT), was het zeker voor herhaling vatbaar!"

De Andere Maten Beurs in Hardenberg is alleen morgen nog geopend van 10.00 - 17.00 uur. In de stand van Langzijn.nl vind je informatie over de Klub Lange Mensen. Lees hier meer over de beurs.