Lid worden

internetPretpark laat school 115 euro meer betalen omdat kinderen ‘te lang zijn’

11 juli 2016

Een pretpark in Engeland ligt onder vuur. De reden: een groep schoolkinderen werd bij binnenkomst gedwongen om 115 euro extra te betalen. Volgens medewerkers van themapark Woodlands waren sommige kinderen in de groep een paar centimeter langer dan vooraf door leraren was opgegeven. Daardoor zou een hoger tarief gelden.

Ouders en leerkrachten zeggen schandalig behandeld te zijn door personeelsleden van Woodlands. "De onverwachte bijbetaling was niet eens het ergste", vertelt een docente aan een regionale krant. "Het duurde twintig minuten om alle kinderen een voor een te meten."

Het management zou vervolgens zeer onbeschoft gereageerd hebben. "Men zei: nu betalen of naar huis." Het park weigerde excuses aan te bieden, tot de pers zich met de zaak ging bemoeien. Nu laat de directie in een verklaring weten dat medewerkers zich "onacceptabel" gedragen hebben. "Dat spijt ons. We zorgen ervoor dat dit niet meer zal gebeuren." De hele school - inclusief leraren - mag binnenkort een keer gratis terugkomen.

Bron: Looopings.nl