Lid worden

Groeiremming

Er is heel veel informatie beschikbaar over groeiremming, want mensen over de hele wereld houden zich met dit onderwerp bezig. Hieronder vind je handige documenten die meer informatie geven over groeiremming door een operatie en door een hormoonbehandeling. Sommige documenten zijn voor volwassenen geschreven, waardoor ze misschien moeilijk te begrijpen zijn. Op de pagina groeien vind je veel informatie over groeiremming, die net even wat prettiger leest als je nog niet zo oud bent.

Groeiremming door een operatie (percutane epifysiodese)

In deze folder van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven van de afdeling kindergeneeskunde/kinderorthopedie wordt de behandeling besproken van groeiremming door een operatie. Deze folder is geschreven voor kinderen. 

Nieuwsbrief Lange Lengte Studie, Onderzoek Erasmus MC en UMC Groningen

Nieuwsbrief Lange Lengte Studie van Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en Universitair Medisch Centrum Groningen naar aanleiding van het onderzoek 'Vruchtbaarheid na behandeling met hoge doses geslachtshormonen ter groeiremming' van A.E.J. (Emile) Hendriks, et al (december 2012). De nieuwsbrief bevat de volledige onderzoeksresultaten (incl. tabellen en grafieken).